
Pileće šnicle sa kukuruzom i mocarelom
Meso spremljeno na ovaj način možete služiti sa taljatelama.
Sastojci:
- 1/2 kg belog pilećeg mesa
- konzerva pelata
- maslinovo ulje
- kukuruz šećerac
- mocarela
- so, biber
Priprema:
Meso isecite na šnicle i ispržite na malo putera. Pelat ukrčkajte na maslinovom ulju i začinite.
Zatim u posudi za pečenje sipajte ukrčkani pelat i preko stavite šnicle.
Na svaku šniclu stavite po kašiku kukuruza šećerca, začinjenog i pomešanog sa iseckanom mocarelom.
Sve stavite u zagrejanu rernu i pecite dok se sir ne istopi.
Izvor: N1
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.