Pileće šnicle sa kukuruzom i mocarelom
foto: Shutterstock

Pileće šnicle sa kukuruzom i mocarelom

Meso spremljeno na ovaj način možete služiti sa taljatelama.

Sastojci:

- 1/2 kg belog pilećeg mesa

- konzerva pelata

- maslinovo ulje

- kukuruz šećerac

- mocarela

- so, biber

Priprema:

Meso isecite na šnicle i ispržite na malo putera. Pelat ukrčkajte na maslinovom ulju i začinite.

Zatim u posudi za pečenje sipajte ukrčkani pelat i preko stavite šnicle.

Na svaku šniclu stavite po kašiku kukuruza šećerca, začinjenog i pomešanog sa iseckanom mocarelom.

Sve stavite u zagrejanu rernu i pecite dok se sir ne istopi.

Izvor: N1

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.