Rolovana ćuretina

Rolovana ćuretina

Sastojci za 4 Osoba/e

8 kom. belоg luka
1 kom. biberа
30 ml limunovog soka
5 kg ćurke
30 ml maslinovog ulja
2 g ruzmarina
3 g soli

Započni pripremu

Renu zagrejte na 200 stepeni. Ćurku posolite i pobiberite, stavite u pleh, pa premažite sokom od limuna, ruzmarinom i sitno iseckanim belim lukom. Prelijte je maslinovim uljem. Pecite je u rerni dva i po sata, a s vremena na vreme prelijte je sokom koji je pustila. Pokrijte je folijom nakon toga i stavite da se hladi nekih 20 minuta. Isecite je po želji i servirajte.

Prijatno!

izvor:maxi.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.