Pljeskavice od tunjevine i sira

Pljeskavice od tunjevine i sira

Potrebno:

2 velike konzerve tunjevine, 150 g svežeg sira, 2 kašike narendanog kačkavalja, 1 jaje, malo peršuna, 1 kašika suvog začina, malo soli, 1/2 kašičice belog luka u prahu, 5 kašika prezli.

Priprema:

Tunjevinu ocedite od viška ulja, umešajte jaje, sveži sir i dobro izmešajte. Dodajte ostale sastojke i još jednom dobro promešajte, pa ostavite smesu da odstoji 10 minuta. Vlažnim rukama oblikujte manje pljeskavice i slažite ih na papir za pečenje. Pecite 15-20 minuta na 200 stepeni.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.