Riblji uštipci

Riblji uštipci

Sastojci:

- 1 kg fileta soma

- 3 kriške hleba

- so, biber, biljni začin, ulje po potrebi

- kukuruzno brašno

Priprema:

Filete dobro ocedite, a hleb potpite u vodu, a zatim i njega dobro ocedite. Ribu sameljite sa hlebom, posolite, pobiberite, dodajte biljni začin i zamesite sve sastojke rukama. Formirajte uštipke, uvaljajte ih u kukuruzno brašno i pržite ih na jačoj vatri u dubokom ulju, a zatim ih ostavite na kuhinjski ubrus da se ocede od masnoće.

Savet plus: Neprijatan miris tiganja u kom se pržila riba će brzo nestati ako ga obrišete novniskim papirom i operete sirćetom.

Prijatno!

Izvor: stil.kurir-info.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.