
Ćufte od pileće džigerice
Sastojci (2 Porcije)
biberа
1 kom. jaja
1 kom. tost heba
500 g pileće džigerice
so
100 g prezli
Priprema
Pola kilograma pileće džigerice kuvajte minut-dva u vodi i zatim ocedite i što je moguće sitnije iseckajte.
Džigericu izmešajte sa sredinom hleba, dodajte jaje, so i biber.
Od dobro ujednačene smese pravite loptice, zatim svaku uvaljajte u umućeno jaje i prezle i pržite na vrelom ulju.
Izvor: maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.