
SLANA TORTA SA ŠUNKOM I KUVANIM JAJIMA: Gotova za 15 minuta, a ukus oduševljava i najzahtevnije gurmane
Jednostavno jelo za pripremu čak i za početnike
Sastojci
2 tost hleba
5 kiselih pavlaka
500 g majoneza
100 g kečapa
500 g šunke
300 g kačkavalja za rendanje 15 kiselih krastavčića 10 kuvanih jaja
Koliko god da smo racionalno kupovali za uskršnje praznike, hrane nekako uvek preostane,a kuvana jaja su ono što nam najčešće pretekne s praznične trpeze.
Iskoriste ih i jednostavno napravite tortu koju će svi ukućani obožavati.
Priprema:
Pomešajte pavlaku i majonez i time filujte "koru" koje čine kruške tosta poredjane na tacnu.
Potom ređajte isečena jaja i krastavčiće isečene na kolutove.
Drugi red tosta premažite sa obe strane s mešavinom majoneza i pavlake, pa ređajte krastavčiće, šunku i sipajte kečap preko.
Postupak ponovite dok imate materijala.
Na zadnji red tost hleba premažite mešavinu pavlake i majoneza i ukrasite peršunom.
Izvor: Lepa&Srećna
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.