
Kinoa sa krastavcima i leblebijama
Sastojci za 1 Osoba/e
100 g crnog luka
100 g krastavca
30 g leblebija
100 g kinoa
5 g soli
Započni pripremu
Stavite kinou sa vodom da proključa, pa kada upije svu vodu, nakon 15 minuta, posolite. Za to vreme ispržite leblebije u tiganju i isecite krastavac i crni luk na kolutove. Kada je kinoa gotova, servirajte, stavite preko krastavac, luk, leblebije i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.