Svinjski gulaš

Svinjski gulaš

Sastojci 

750 g svinjskog mesa

250 g crnog luka

100 g suve slanine

8 zrna bibera

4 kisele faferonke

2 kašike masti

1 kašika brašna

1 list lorbera

malo sirćeta

so

Priprema

Parče suve, prošarane slanine iseći na kockice, a luk na tanke režnjeve, pa propržiti na zagrejanoj masti. Dodati meso isečeno na veće kocke i pržiti ga da porumeni. Zatim dodati list lorbera, biber u zrnu, so i cele papričice feferonke. Jelo poprašiti sa kašikom brašna, promešati, naliti pola litra mlake vode i sve zajedno dinstati oko 1 čas. Dodati malo sirćeta i među prstima šećera radi slatko-kiselog ukusa.

Izvor: Recepti.com

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.