Dodajete mleko kajgani? Velika greška

Dodajete mleko kajgani? Velika greška

Kajgana je najjednostavniji doručak koji možete spremiti, ali koliko je lako spremiti kajganu, toliko često mnogi i greše.

Od kuvanja na visokoj temperaturi do pogrešnog izbora veličine tiganja postoje mnoge greške koje
ponavljamo pri spremanju najjednostavnijeg doručka. Među ljubiteljima kajgane najčešća greška ja
dodavanje mleka.

Možda deluje kontradiktorno, ali zbog dodavanja mleka ili neke druge tečnosti jaja ispadnu suva. Razređivanjem jaja lakše ih je raskuvati. Najvažnije, mleko razvodnjava ukus jaja. Takođe, upropastiće teksturu, ostavljajući jaja pomalo gumena. A niko ne želi gumena jaja.

Ukoliko koristite dobra i sveža jaja, ne treba vam ništa sem možda malo soli i bibera da bi imala izvanredan ukus. Takođe, malo putera nikada nije štetilo nikome.

Jedini dobar razlog da dodate mleko kajgani postoji ukoliko nemate dovoljno jaja ili želite da budete ekonomični. Ukoliko želite samo čist ukus, otarasite se mleka ili bilo koje druge tečnosti. Dobićete bogatija, kremastija jaja.

Izvor: SUper recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.