
Pasta sa tikvicama i belim lukom
Recept za jelo koje vam neće oduzeti više od 15 minuta vremena, a iznenadiće vas svojim ukusom. Jednostavna priprema, sa sastojcima koje imate u kući.
Potrebno (za 2 osobe):
180g testa (pene regate)
1 tikvica
4 čena belog luka
so, biber, vegeta
maslinovo ulje
Priprema:
Tikvicu isecite tako da oblikom podseća na pene regate, jelo će lepše izgledati.
Stavite u cediljku, posolite i ostavite da izgubi malo tečnosti.
Testo skuvajte.
Na zegrejanom masllinovom lju propržite isečene tikvice.
2 minuta pred kraj dodajte i sitno iseckani beli luk.
Kada se beli luk proprži (dovoljno je da zamiriši, kako se ne bi prepekao i postao gorak) dodajte skuvanu testeninu, promešajte i poslužite.
Izvor: kuvar.in.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.