
Taljatele sa tartufatom
Ukoliko imate tartufatu, bilo da ste kupili ili napravili domaću tartufatu - donosimo vam recept kokoji će vam oduzeti 10 minuta, a ukusom je u rangu jela iz vrhunskih restorana.
Recept za taljatele sa tartufatom
Potrebno (za 2 osobe)
180g taljatela
50g tartufate
50g maslaca
maslinovo ulje
so, biber
parmezan
Priprema
Skuvajte taljatele u slanoj vodi.
Maslinovo ulje zagrejte u tiganju. Dodajte pripremljenu tartufatu i ugrejte, pazite da ne počne da vam gori.
Ubacite skuvano testo sa sasvim malo vode u kojoj se testo kuvalo.
Ubacite maslac, skinite sa vatre i mešajte dok se maslac ne otopi. Taljatele sipajte u tanjire pa preko njih narendajte parmezana.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.