
Hladna salata od pirinča
Potrebno:
2 šolje pirinča
1 žuta paprika
1/2 šolje konzerviranog pasulja
4 cherry paradajz
1 mladi luk sitno narezani
malo svežeg peršuna
sok od jednog limuna
maslinovo ulje
so
biber
Priprema:
Pirinač skuvati prema uputama i ohladiti. Sitno narezati papriku, paradajz, mladi luk i sveži peršun te zajedno sa pasuljem dodati pirinču. Sve zajedno pomiješati, dodati sok od jednog limuna i maslinovog ulja po želji. Na kraju dodati so i biber po želji.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.